İZMİR / BUCA - Avukat İlhan Ege Anaokulu

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” okulumuzda Kasım ayı itibariyle uygulanmaya başlanmıştır. Bu projenin amacı; çocuklarımızın kelime hazinesini ve kavram bilgisini geliştirmek, kitaplarda geçen sözcük varlığı birikimini ( söz dağarcığı, sözcük hazinesi, kelime hazinesi)sorgulayarak öğrenmelerini sağlamak, kitap sevgisi aşılamak, yaratıcılıklarını geliştirip hayal güçlerini desteklemek ve kültür birikimimizi keşfetmelerini sağlamaktır.

Ock

OCAK AYI YEMEK LİSTESİ

SABAH DOĞA SINIFI ÖĞRENCİLERİ

GÖKYÜZÜ SINIFI SABAH GRUBU ÖĞRENCİLERİ

TOPRAK SINIFI SABAH GRUBU ÖĞRENCİLERİ

TOPRAK SINIFI ÖĞLE GRUBU ÖĞRENCİLERİ

DENİZ SINIFI SABAH GRUBU ÖĞRENCİLERİ

Ekm

Avukat İlhan Ege Anaokulu 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurulu Davetiyeleri okul giriş kapısında ve okul kapısında asılmıştır.

06/10/2023 Cuma günü saat 13:30'da okulumuz bahçesinde yapılacak olan toplantıya tüm velilerimiz davetlidir.