İZMİR / BUCA - Avukat İlhan Ege Anaokulu

DENE NİNE TORUN BULUŞMASI :)))

Şbt

OKULUMUZ TARAFINDAN DEPREMZEDE ÇOCUKLARIMIZ İÇİN YAPILAN YARDIM BAĞIŞ MAKBUZUDUR.

Şbt

TABİAT TARİHİ MÜZE GEZİMİZ

E-Güvenlik Etiketi

E-Güvenlik Etiketi, 2012'de başlatılan bir Avrupa Okul Ağı girişimidir. Amacı, Avrupa okullarına ve genişletilmiş okul ekosistemine aşağıdakileri sağlamaktır:

• Avrupa çapında bir akreditasyon ve destek hizmeti
  • öğretmenler, okul müdürleri, BİT koordinatörleri ve okul personeli için çevrimiçi bir ortam ve topluluk.

Bu nedenle e-Güvenlik Topluluğu, bu katılımcıların etkileşimde bulunmaları, en iyi uygulamaları paylaşmaları, tavsiye istemeleri ve zor vakaları ve bunların nasıl çözüldüklerini paylaşmaları için ideal bir alan sunar.

ESafety akreditasyon sistemi, kullanıcıların okullarının çevrimiçi güvenlik düzeylerini, üç ana alana ilişkin güçlü ve zayıf alanları belirlemek için bir dizi kritere göre değerlendirmelerine olanak tanır: altyapı, politika ve uygulama.

Ock

SEVGİLİ VELİLERİMİZ SMA HASTASI ''AZRA YAŞAMAK İSTİYOR'' KAMPANYASINA SİZ DEĞERLİ VELİLERİMİZİN DE DESTEĞİYLE TOPLANAN TUTARLARI AZRA BEBEĞİMİZİN HESABINA YATIRDIK. SİZLERE GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ DUYARLILIKTAN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

DEĞERLİ VELİLERİMİZİN DESTEĞİYLE YÜRÜTTÜĞÜMÜZ BEHÇET UZ ÇOCUK HASTANESİNDE TEDAVİ GÖREN MİNİKLERİMİZİ ZİYARET EDEREK ONLARA HEDİYELERİNİ VERDİK, SEVİNÇLERİNE ORTAK OLDUK. İYİ Kİ VARSINIZ.

Ock

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞBİRLİĞİ İLE OKULUMUZDA ÇOCUKLARIMIZA ''AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI'' KONULU EĞİTİM VERİLDİ.

Ock

IŞILAY SAYGIN GÜZEL SANATLAR LİSESİ SICAKKAN TİYATRO GEZİSİ. ÖĞRENCİLERİMİZ  ''MİNİK BEZELYE'' ADLI OYUNU İZLEDİLER.

Ock

''YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI '' DİYEREK ÜLKEMİZİN ÜRETTİKLERİNİ ÖĞRENDİK VE MALLARIMIZIN KULLANILMASI GEREKTİĞİNİN ÖNEMİNİ KAVRADIK.

Ara

''ÇOCUKLAR KONUŞACAK, UCİM YANLARINDA OLACAK!'' SLOGANIYLA YOLA ÇIKAN DERNEK; ÇOCUK İSTİSMARININ ÖNLENMESİNİN VE ÇOCUKLARIN HAKLARINI BİLMESİ AMASIYLA OKULUMUZU ZİYARET EDİP,ÇOCUKLARIMIZI BİLİNÇLENDİRMEYE ÇALIŞTILAR.

Ara

Kas

SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZ BEHÇET UZ ÇOCUK HASTANESİNDE LÖSEMİ TEDAVİSİ GÖREN ÇOCUKLARIMIZIN TEDAVİ MASRAFLARI İÇİN ''YAREN BEBEK'' ETKİNLİĞİNİ SİZ DEĞERLİ VELİLERİMİZ İLE GERÇEKLEŞTİRMİŞ OLMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ.

Kas

Kod Haftası (Codeweek), erken yaşlardan itibaren çocukların kodlama becerisini desteklemek için Avrupa çapında yapılan bir harekettir.  kod haftasının amacı kodlama ve programlamaya dair farkındalığın  artırılması, birlikte çalışmanın teşvik edilmesi ve kodlama kültürünün yaygınlaştırılmasıdır. Okulumuz öğretmenleri bu etkinliği sınflarında uygulayacaklardır.