İZMİR / BUCA - Avukat İlhan Ege Anaokulu

Avukat İlhan Ege Anaokulu

DUMLUPINAR MAH. ÖZMEN CAD. 23 NİSAN İLKOKULU BLOK NO: 70B BUCA / İZMİR
Vizyon
Aile ile birlikte, sevgi yumağı içerisinde olumlu davranışlar kazandırmak ve öz güveni yüksek ilkokula hazır bireyler yetiştirmek.
Misyon
Her çocuğun "Okul Öncesi Eğitim alma hakkı vardır" düşüncesiyle bu yaş dönemimde olan çocuklarımıza yaparak , yaşayarak öğrenme felsefemizle Okul Öncesi Eğitim İlkelerinden sapmadan tüm okul çalışanlarının katılımı ve veli işbirliği ile yaşamsal bilgi ve beceriler kazandırmak.
Başarılar
2012-2013 eğitim yılında ikinci kez Beyaz Bayrak almaya hak kazanan okulumuz, aynı eğitim yılının sonunda Beslenme Dostu Okul ünvanını hak etmiştir. 2013-2014 eğitim yılında Toplam Kalite Yönetimi uygulamalarında İlçe 3.sü olmuş, Ekolojik Okullar arasında uyguladığı eylem planı ile Yeşil Bayrak almaya hak kazanmıştır. Öğrencilerimiz birçok kuruluşun düzenlemiş olduğu resim yarışmalarında dereceye girerek ödül kazanmıştır. Küresel Isınma ve Olumsuz Etkileri konulu resim yarışmasında Türkiye 2.si YAPBOZ Turnuvası Şampiyonu Torunlar Atletizm Yarışması 2.Si Monami Resim Yarışması ve Buca Belediyesinin Yapmış olduğu Resim yarışmalarında Birçok Öğrencimiz Ödül alarak başarı kazanmıştır.
Öğretim Şekli :İkili.
Sabah 08:00-13:00 Öğlen 13:00-18:00
Doğal Gaz
Ulaşım
Okulumuza konak yönünden Buca otobüsleriyle ulaşılmakta olup, 104,105,171 Numaralı otobüsler kullanılarak, hastane/Çevikbir meydanı durağında inilebilir. ikiçeşmelik yönünden 70 ve 576 Numaralı otobüsler kullanılarak Çevikbir meydanında inilebilir. İzban ile ulaşım: Şirinyer durağında inilip , Dolmuş veya otobüsler kullanılarak okulumuza ulaşılabilir.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Buca pazar yeri, hastane durağı ve Buca stadyumu yerleşkesi içersinde yer almaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz İlçe merkezinde olup eski Buca stadı yanında/Buca pazar yeri karşısındadır , İl Merkezine (Konak) yaklaşık 8 Km dir.
E-TWİNNİG/TUBİTAK/EKO-OKULLAR/OKULUM TEMİZ/ERASMUS